Cégünk
A Légtechnika 2000 Bt. 1998-ban alakult, mint debreceni székhelyű, 100 % magyar magántulajdonban lévő vállalkozás, amely a mai napig nem változott. Tevékenységünk épületek, építmények teljeskörű épületgépészeti kivitelezésére, karbantartására, üzemeltetésére szakosodott.
ALAPELVÜNK
TEVÉKENYSÉGEINK
MUNKATÁRSAINK
TECHNIKAI FELSZERELTSÉGÜNK
MINŐSÉG ÉS GARANCIA
ALAPELVÜNK
TEVÉKENYSÉGEINK
Az építőipari beruházások épületgépészeti munkanemének keretében az ország bármely részén alvállalkozóként illetve fővállalkozóként
beszabályozása, szerelése, telepítése és rekonstrukciója, illetve ezen rendszerek karbantartása, üzemeltetés, javítása.
MUNKATÁRSAINK
Szerelő munkatársaink 10-30 év szakmai gyakorlattal rendelkeznek az épületgépészet egyes szakterületein. Jelenleg 35 fő szerelői állománnyal rendelkezünk. Szerelőinknek lehetőséget nyújtunk a fejlődési lehetőséget tanfolyamokon, továbbképzéseken való részvételükkel, számukra folyamatosan biztosítjuk a munkavégzéshez szükséges oktatásokat (munkavédelem, tűzvédelem, stb), továbbá az egységes munkavédelmi és munkaruházatot. Vezető munkatársaink mind az irodai munkák vonatkozásában, mind a helyszíni építésvezetési tevékenységben 10-35 év szakmai tapasztalattal, közép és felsőfokú épületgépész végzettséggel rendelkeznek. Nagyobb szerelői létszámot igénylő kivitelezések vállalásakor a saját létszámon kívül még akár 50 fő alvállalkozói létszámot is munkába tudunk állítani.
TECHNIKAI FELSZERELTSÉGÜNK
Szerelési technológiáink a hagyományos acélcső, rézcső szerelési technológiáktól egészen az új szorítógyűrűs, préskötéses, műanyaghegesztéses technológiák teljeskörű szerelésére alkalmasak. Eszközeink a helyszíni szereléshez szükséges számtalan kis megmunkáló gépek, 4 db ívhegesztő berendezés, 12 garnitúra lágy-, illetve keményforrasztást, hegesztést lehetővé tevő lánghegesztő berendezés, nagyteljesítményű fúró és bontókalapácsok, gyémánttechnikát alkalmazó betonfúró berendezések 400 mm átmérőig, menetes csőkötések készítésére alkalmas menetvágó berendezések 4" átmérőig. A lemez légtechnikai idomok, vezetékek és egyéb acél szerkezetek gyártását lemezmegmunkáló gépek, (ollók, élhajlítók, hengerítő) berendezésekkel végezzük. Ipari üzemek, csarnokok magasban végzett technológiai szereléshez több mobil állványt, illetve 8 db 8 m magasságig üzemelő hidraulikus emelőt használunk. Mérő műszerezettségünk lehetővé teszi az általunk elkészített, de akár a mások által kivitelezett épületgépészeti rendszerek beszabályozását, beüzemelését, próbaüzemét, a munkaközi és végellenőrzéseket. Az ország bármely területén végzett munkáinkhoz és az anyagbiztosításhoz elengedhetetlenül fontos szállítóeszközeink 7 db 6-9 személyes mikrobusz, 1 db platós 3,5 tonnás teherautó. 2006 májusában kialakított új telephelyünk európai színvonalú irodával rendelkezik, ahol ügyfeleinket tudjuk fogadni, és ahol irodai munkáinkat kellemes környezetben tudjuk végezni a rendelkezésünkre álló 5 db számítógép munkaállomáson.
MINŐSÉG ÉS GARANCIA
Cégünk dokumentált ügyviteli rendszer szerint dolgozik, amelyben saját dolgozók és alvállalkozók biztosítják létesítmények, építmények megrendelő által megkövetelt minőségben és határidőre történő megvalósítását az egyéb érdekekkel szemben. A vállalkozások magas színvonalú előkészítésének eredményeként a gazdasági és pénzügyi helyzetünk stabil, saját erőből képesek vagyunk az elvállalt munkáink finanszírozására. A fővállalkozói tapasztalatunk és az alvállalkozói rendszerünk révén létrejött az a stabil és megbízható gazdasági, magas színvonalú szellemi és technikai bázis, amely megbízóinknak is megfelelő és megnyugtató garanciát nyújt a minőség és a határidő követelményeknek betartásához.
Remélem mielőbb Megrendelőim sorában köszönthetem, és bebizonyíthatjuk, hogy alapfilozófiánk nem pusztán üres szó, hanem alapvetően meghatározza napi tevékenységünket.
Peregli László
ügyvezető igazgató